Hvem er vi?

Gravhundebutikken er et hobbyprojekt, startet tilbage i 2006 fordi jeg gerne ville sprede lidt gravhundeglæde over landet.

Der er ingen ansatte; jeg er selv indkøber, sælger, webmaster, bogholder mv. og jeg pakker selv alle varer (med lidt hjælp til store ting). Og jeg har fuldtidsjob ved siden af.
Derfor får du ikke nogen mail når din ordre er afsendt; eller information om varens vej til din bopæl og derfor kan mine forsendelsesrater være højere end i professionelle web-shops; jeg har ikke så stor en forretning at jeg kan få rabataftaler på forsendelse.

Jeg har en lav profitmargen. Hvis jeg køber en vare billigt, sælger jeg den billigt. Jeg forsøger at genbruge emballage; dels for at holde priserne nede, dels for at hjælpe miljøet lidt.
Der er kun ét punkt, hvor Gravhundebutikken kan betegnes som professionel, og det er i kundehåndteringen. Der er samme reklamationsret som alle andre steder, og er en vare ikke i orden, tager jeg den tilbage uden brok. Jeg samler nemlig på tilfredse kunder! Og har heldigvis fået en hel del af dem gennem årene.
Susanne Bech | Østergade 27, Odder - Danmark | Tlf.: 40442317