Betingelser

Porto og gebyr:
Forsendelsesomkostninger beregnes på baggrund af varernes vægt og baseres på Post Danmarks takster.
Ordrer over 1.000,- sendes fragtfrit i Danmark
 

Leveringstid:
Vi bestræber os på at ekspedere ordrer samme dag de er indgået. Hvis varen er på lager, kan du regne med forsendelse indenfor 3 hverdage efter modtagelse af betaling. I modsat fald hører du fra os.

 

Mellemsalg:
Mellemsalg forbeholdes. Varen kan være udsolgt.

 

Fortrydelsesret:
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.gravhundebutikken.dk

 

Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

 

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til:
Susanne Bech

Østergade 27

8300  Odder

 

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig, men evt. porto godtgøres ikke. Eventuel tilbagebetaling vil ske som en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af faktura, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Reklamation:
Når du handler på www.gravhundebutikken.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du anmelder en reklamation vil det hjælpe os meget hvis du har mulighed for at vedhæfte et billede, så vi med det samme kan se fejlen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:
Susanne Bech

Østergade 27

8300  Odder

 
Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
Beskrivelse af fejlen
Fakturanummer

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

 

Susanne Bech | Østergade 27, Odder - Danmark | Tlf.: 40442317